неделя, 11 май 2008 г.

Ботаническата градина на Флорида - част3

В предните две публикации ви показах част от основните градини в Ботаническата градина във Флорида. В тази част ще ви покажа следващите тематични градини.

Wedding Garden - Сватбена градина - Красива и спокойна обстановка. Тази градина е предназначена за да събере близки и приятели и има повече от стотина сватби в историята си.
Topiary Garden - Градината с подкастрените храсти - Красиви храстовидни скулптори, които са обичайни за място като това.
Rose Garden - Градината на розите - чудесни ухайни рози, които растат през цялата година.
Jazz Garden - Джаз Градина - използвани са съчетания от много цветове и плат.Cottage Garden - Вилна Градина - чудесно съчетание от билки, цветя, рози и изкуство.
Tropical Walk - Тропическа разходка - Можете да се насладите на разходката в сенчестата зона, където има много банбок и свободно висящи стъбла, както е в тропическите гори.Tropical Courtyard - Тропически двор - Можете да направите почивка и да се насладите на ароматните растения, които са из целия двор. Можете да седните на някой скала под сенчестите козирки и да се насладите на пикник сред природата и да научите повече за Флорида.http://www.flbg.org/gardens.htm

Няма коментари: