петък, 23 май 2008 г.

Пътеводна светлина

Осветете пътеката в градината...

Преносимата лампа luau напомня за преносимите газови лампи, с изключение на това, че тази лампа е електрическа разбира се.Преносимата лампа се продава в комплект със зарядно устройство и има регулатор на силата на светене. Ако ви се случи да ви спре електричеството luau лампата е подходящо решение. Може също така и да си правите нощни разходки с нея, подходяща е и за градината като градинска лампа. Формата е минималистична и много удобна.

Светещи камъни.
Защо да ползвате стандартни градински осветителни тела когато можете да нахвърляте камъни в градината и те да светят нощем?
За съжаление тези осветителни тела изискват окабеляване, но ако бяха със слънчеви батерии може би щяха да са перфектните осветителни тела.
Осветителните тела могат да се ползват както в градината така и в закрити помещения. И в двата случая придават много стил и финес.
Сияещите камъни са измислени от италианските дизайнери Marta Laudani и Marco Romanelli в екип с Massimo Noceto.

Слънчеви тухли
Предложението е за всички почитатели на зелената енергия.
Тези тухли заредени със слънчева светлина ще водят вашите гости към входната Ви врата и няма да позволят да се загубят в тъмното.
Не са необходими никакви кабели или ключета тъй като “павенцата” са напълно автоматични. Зареждат се през деня и светят със 2те си светодиодчета цяла нощ.
Могат да се купят за 59$ за чифт.


http://archzine.com

Няма коментари: